اندروید
 
لرستان
السلام علیک یا ابا الفضلل العباس (ع)
 
 

در شرایطی که در دنیای پی سی ویندوز یکه تاز میدان است و انصافاً علیرغم همه مشکلاتی که دارد در پشتیبانی عالی از انواع سخت افزارها کمبودی مشاهده نمی شود، در دنیای موبایل بلبشویی برپاست! اپل که طبق معمول برای خودش یک باغ زیبا و انحصاری ساخته است. باغی که در دنیای موبایل با سیستم عامل iOS واقعاً به لحاظ کارایی و پایداری زبانزد است اما سایر برندها دسترسی بدان ندارند. ویندوز موبایل هم که سیستمی است که علیرغم رشد خوبی که داشته کماکان در ابتدای راه است. در این میان امید میرفت که اندروید بر پایه لینوکس یک سیستم عامل خوب برای دنیای موبایل شود که نشد!

در اینکه اندروید در حال حاضر بهترین سیستم عامل موبایل به صورت باز است شکی نیست و مسلماً در آینده رشد خواهد کرد. اما آنچه مهم است مشکلاتی است که در کنار این توسعه در آن دیده می شود. قبلاً در مورد نا به سامانی اندروید از جمله روند تایید برنامه ها در گوگل پلی (اندروید مارکت) مطالبی نوشته بودم اما اکنون قصد دارم از زوایه دیگری به آن نگاه کنم. به روزرسانی اندروید.

میدانید که اندروید در زمان توسعه توسط گوگل به صورت نسبتاً خام از نظر کاربرد بر روی موبایل به عنوان firmware ارایه می شود. در واقع اندروید توسعه یافته توسط گوگل فاقد درایور سخت افزاری و همچنین تنظیمات اختصاصی هر گوشی است. در واقع هسته ارایه شده توسط گوگل توسط سازندگان برای هر گوشی اختصاصی شده و پس از تست به عنوان سیستم عامل تایید شده جهت دانلود کاربران آن گوشی یا تبلت خاص ارایه می شود.

خوب همین روند باعث شده که چندین مشکل پدید بیاید. اول اینکه به روزرسانیها توسط سازندگان دیر ارایه شوند و یا ارایه نشوند و دوم اینکه این کار به طور پیوسته انجام نشود. در واقع اکنون بر طبق آمارها در حالیکه حدود ۹ ماه از ارایه اندروید ۴ یا همان Ice Cream Sandwich در اکتبر ۲۰۱۱ میگذرد هنوز میزان توسعه آن در بین دستگاه های اندرویدی کاربران به زور به ۷ درصد میرسد! که واقعاً عدد پایینی است. این درحالی است که گوگل صراحتاً گفته است که هر دستگاهی که اندروید ۲٫۳ را اجرا کند بدون مشکلی اندروید ۴ را هم اجرا خواهد کرد به شرط آنکه سازنده فرمویر مناسب را طراحی و ارایه کند.

در کنار اینکه اندروید ۴ نیازمندی سخت افزاری بالاتری در قیاس با ۲٫۳ ندارد اما اغلب شرکتها از به روزرسانی به ۴ به دلیل صرفه جویی مالی و کاهش هزینه ها خودداری کرده اند تا جاییکه برخی کاربران تصور میکنند چون سخت افزار گوشی آنها توان کافی ندارد اندروید ۴ دریافت نکرده اند که تصور کاملاً غلطی است. این روند مسخره به روزرسانی وقتی جالبتر می شود که بدانید که به زودی اندروید بعدی با نام Jelly Bean نیز از راه خواهد رسید!

علاوه بر اینها عدم ارایه پیوسته به روزرسانیهای اندروید موجب شده است که در برخی موارد باگها نیز برطرف نشوند. برای مثال علیرغم ارایه اندروید ۲٫۳٫۷ کماکان اغلب دستگاه های نسل دوم اندروید با نسخه های ۲٫۳٫۳ تا ۲٫۳٫۶ کار میکنند. شاید برخی به روزرسانیها چندان مهم نباشند اما بالاخره کاربران در انتظار به روزرسانی مداوم هستند. به روزرسانی ناقص و با اشکال بر روی هر دستگاه نیز که گهگاه مشاهده می شود هم داستان جدایی دارد که مربوط به بی توجهی سازنده در Customize کردن اندروید برای آن دستگاه می شود7557



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ارسال شده در تاریخ : شنبه 20 خرداد 1391برچسب:, :: 11:55 :: توسط : h.m

درباره وبلاگ
با سلام به وبلاگ خودتان خوش آمدی به اطلاع تمامی دوستان میرساند که تمامی تبلیغات وبلاگ از جانب ارائه دهنده فضای وبلاگ (لوکس بلاگ) میباشد وربطی به این جانب ندارد.
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان لرستان و آدرس hassanreza.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 15
بازدید ماه : 42
بازدید کل : 91680
تعداد مطالب : 191
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1

مرجع وبلاگ نویسان جوان